Épületek villanyszerelése

Épületek villanyszerelése

Épületek villanyszerelése

Ön is járt már úgy, hogy olyan villanyszerelő szakemberhez fordult, aki nem megfelelően végezte el az adott munkát, és később sokkal többe került a javítás és a korrigálás?

Nálunk ez nem fordulhat elő, mivel az Elektro Mechanix Kft 1996-os megalakulása óta foglalkozik különböző épületek villanyszerelésével (üzlethelyiségek, irodák, irodaházak, éttermek, családi házak, ipari csarnokok, közintézmények, társasházak). Az épületek villanyszerelését tanult és tapasztalt szakemberek végzik, így mi munkáinkra garanciát vállalunk. Cégünk számára az ügyfelek elégedettsége a cél, így rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a teljes munkafolyamat alatt folyamatosan kommunikáljunk a megrendelővel, így elkerülve a félreértéseket. Referenciáink, ajánlásaink és visszatérő ügyfeleink mind azt bizonyítják, hogy cégünk az épületekvillanyszerelésében is az élen jár. Cégünk nem csak áramrendszer telepítésével, hanem régi, elöregedett villanyrendszerek javításával is foglalkozik.

A villanyszerelő legfőbb feladata a különböző épületek erősáramú hálózatainak kiépítése, és ehhez elengedhetetlen a megfelelő szakértelem. Szakembereik első körben felmérik az igényeket, és csak utána állnak neki az épületek villanyszerelésének. Az árakat a munkafolyamat elején konkretizáljuk, így semmiképpen sem fordulhat elő, hogy plusz költségek merülnek fel a munkafolyamat alatt. Rengeteg villanyszerelő kínálja fel szolgáltatásait, de kevés a megbízható és precíz szakember. Cégünk csak olyan kollégákkal dolgozik együtt, akik már régóta a szakmában vannak.

Az épületek villanyszerelése esetén a pontos munkavégzés, a tapasztalat és a tudás mindennél fontosabb.