Erősáramú elosztó szekrények

Erősáramú elosztó szekrények gyártása

Erősáramú elosztó szekrények gyártása

Fő tevékenységeink közé tartozik még az erősáramú elosztó szekrények gyártása, helyszíni telepítése, beüzemelése és teljes körű dokumentálása is. Cégünk tapasztalt és megbízható szakemberekkel dolgozik együtt és folyamatosan fejlesztjük technológiáinkat, így biztos lehet abban, hogyha erősáramú elosztó szekrényre van szüksége, mi a legmodernebb típust fogjuk Önnek legyártani.

Mivel cégünk régóta foglalkozik erősáramú elosztó szekrények gyártásával és telepítésével is, ebben is az élen járunk, hiszen folyamatosan fejlesztettük technikáinkat és igyekszünk mindig a legmodernebb eszközökkel dolgozni. Azerősáramú elosztó szekrények gyártása mellett 
- gyenge áramú vezérlő szekrények gyártásával és telepítésével is foglalkozunk. Olyan is előfordul, hogy ügyfeleink nem szeretnének újerősáramú elosztó szekrényeket telepíteni, hanem a meglévő elavult erősáramú elosztó szekrényeket szeretnék újratervezni, és cégünk ebben is segítséget nyújt.

Mivel vállalkozásunk az ökológiai lábnyomot követve próbál fejlődni, nem vagyunk a pazarlás híve: ha valamit meg lehet javítani, mi megjavítjuk, és csak akkor álluk neki új erősáramú elosztó szekrény kialakításának, amikor valóban indokolt, és ekkor is első sorban az ügyfél igényeit mérjük fel, majd ezt követően megtervezzük az erősáramú elosztó szekrényt, és amennyiben az ügyfélnek megfelel a terv, akkor állunk neki a legyártásnak.

Cégünk vállalja az erősáramú elosztó szekrények megtervezését, legyártását valamint helyszíni beszerelését és üzembe helyezését is.