Gree Lomo Plusz inverter klíma szett

2,6 – 3,2 – 4,6 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatóak. G10 inverterének köszönhetően A++ energiaosztályba sorolják. Az inverteres technológiának köszönhetően a készülék visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helység lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz.

Gree Pulse inverter klíma szett

2,6 – 3,5 – 4,6 – 6,2 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatóak. Fűtés rásegítésre is javasolt készülék. Akár -15°C külső hőmérsékletig használható fűtés üzemmódban. Intelligens leolvasztás.  A klíma berendezés H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.

Gree Comfort X inverter klíma szett

2,6 – 3,5 – 5,3 – 7 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatóak. Jó választás lehet annak, aki nem csak hűtésre használná a berendezést, hanem fűteni is szeretne, hiszen -20°C-ig képes fűteni vele. A kültéri egység téliesített, karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel rendelkezik. A Gree I Feel funkciójának köszönhetően a Comfort X készülékhez nem kell vezetékes távirányító, hiszen a termosztát a vezeték nélküli távirányítóba van építve.

Gree Dark X inverter klíma szett

2,6 – 3,5 – 5,2 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatóak. Nem csak hűtésre, -22°C-ig képes fűtésre is. A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincs, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken.

Amber Grey inverter klíma szett

2,7 – 3,5 – 5,3 – 7 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatóak.

Környezettudatosság: A klímákban korábban használt R410a hűtőközeget lassan felváltja az R32-es jelölésű , amelynek az ODP értéke, vagyis az ózon károsító hatása 0. A GWP (globális felmelegedési potenciál) értéke 675, amely elsőre talán magasnak tűnhet, de még így is sokkal alacsonyabb a régebbi, R410a hűtőközeg GWP értékénél, mely 2088.