Elektromos kivitelezések, villanyszerelés

ÖN IS JÁRT MÁR ÚGY, HOGY OLYAN VILLANYSZERELŐ SZAKEMBERHEZ FORDULT, AKI NEM MEGFELELŐEN VÉGEZTE EL AZ ADOTT MUNKÁT, ÉS KÉSŐBB SOKKAL TÖBBE KERÜLT A JAVÍTÁS ÉS KORRIGÁLÁS?

Nálunk ez nem fordulhat elő, mivel az Elektro Mechanix Kft 1996-os megalakulása óta foglalkozik különböző épületek villanyszerelésével.

Nagy gyakorlattal rendelkezünk üzlethelyiségek, irodák, irodaházak, éttermek, családi házak, ipari csarnokok, közintézmények, társasházak villamossági rendszerének kivitelezésében vagy már meglévő villamossági rendszerek korszerűsítésében,javításában.

Az épületek villanyszerelése esetén a pontos munkavégzés, a tapasztalat és a tudás mindennél fontosabb. A villanyszerelés, kivitelező cég legfőbb feladata a különböző épületek erősáramú hálózatainak kiépítése, és ehhez elengedhetetlen a megfelelő szakértelem. Szakembereink első körben felmérik az igényeket, az árakat a munkafolyamat elején konkretizáljuk, így semmiképpen sem fordulhat elő, hogy plusz költségek merülnek fel a munkafolyamat alatt.

Az Elektro Mechanix számára az ügyfelek elégedettsége a legfőbb cél, így rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a teljes munkafolyamat alatt folyamatosan kommunikáljunk megrendelővel, így elkerülve az esetleges félreértéseket. Cégünk több évtizedes tapasztalatával végzett munkáinkra teljes körű garanciát vállalunk.

Referenciáink, ajánlásaink és visszatérő ügyfeleink mind azt bizonyítják, hogy az Elektro Mechanix Kft. az épületek villanyszerelésében is az élen jár.