A  Kft 1996-ban alakult és azóta is folyamatosan bővül tevékenységeinek köre. Cégünknek mindennél fontosabb a környezettudatosság és Földünk védelme. Mivel a nem megújuló energiaforrások, melyek nem mellesleg nagy mértékben károsítják bolygónk egészségét, rohamosan és folyamatosan kimerülni látszanak, úgy döntöttünk, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a megújuló energia kivitelezésére és forgalmazására.

Vállalkozásunk ipari elektromos alkatrészek kereskedelmével is foglalkozik. Így amennyiben Önnek vezérlő kapcsolószekrényre illetve annak telepítésére, beüzemelésére, és teljeskörű dokumentálására van szüksége, jó helyen jár. Speciális szakterületünk az ipari és kereskedelmi hűtéstechnika elektromos vezérléstechnikája.

Fő tevékenységeink közé tartozik még az erősáramú elosztó kapcsolószekrények gyártása, helyszíni telepítése, beüzemelése és teljes körű dokumentálása is. Cégünk tapasztalt és megbízható szakemberekkel dolgozik együtt és folyamatosan fejlesztjük technológiáinkat.

  • – Épület villamosság (energia leosztása, világítástechnika)
  • – Ipari és kereskedelmi hűtéstechnika (hozzá tartozó légtechnika)
  • – Gyártósori (szerelőszalagok) automatizálása, vezérlése, teljes körű kivitelezése
  • – Épületautomatizálás, vezérlés

Kivitelezési tevékenységünket jelentősen megkönnyíti, hogy cégünk kereskedelemmel is foglalkozik, így jelentős raktárkészlettel rendelkezünk. Ez lehetővé teszi, hogy rendkívül rövid határidővel tudjuk vállalni megbízásainkat. Rugalmasságunknak és jelentős gépkocsiparkunknak (3 db tehergépkocsi 2,5-3,5t) köszönhetően egyszerre több helyszínen tudunk dolgozni.

A komoly tervezői és kivitelezői szaktudás mellett jelentős minőségi szerszámparkkal (pl.: Weidmüller kéziszerszámok, HILTI kisgépek, 12 méter szerelőmagasságú akkumulátoros önjáró szerelőállvány) illetve tervezői programokkal (pl.: WsCad) rendelkezünk.

A kapcsolószekrények gyártásakor törekszünk a beépített alkatrészek homogenitására – amennyiben a megrendelő másként nem igényli. Kivitelezéseink során mindig figyelembe vesszük a helyszín adottságait (pl.: Aggregát állványhoz olajálló kábelek használata), valamint a vonatkozó villamos szabványok előírásait.
Kapcsolószekrényeinket termék-megfelelőségi tanúsítvánnyal látjuk el. Az elektromos szerelés befejeztével átadási dokumentációt készítünk a megbízónak, mely tartalmazza az érintésvédelmi minőségi iratot is. Munkáinkra, és az általunk beépített elektromos alkatrészekre 1 év teljes körű garanciát vállalunk.

2006-ban fejeztük be a jelenlegi telephelyünk építését, mely 125 m2 villamos műhelyt, 45 m2 lakatos műhelyt, 400 m2 raktár helyiséget valamint iroda helyiségeket foglal magába.