Az Elektro Mechanix Kk. alapítása óta foglalkozik vezérlő szekrények és erősáramú elosztó szekrények gyártásával, tervezésével és helyszíni telepítésével illetve beüzemelésével.

A gyors és átlagon felüli színvonalú szekrénygyártást segíti munkatársaink szakmai tudása éppúgy, mi. jelentős raktárkészletünk és technológiai felszereltségünk. Innovatív megoldások tervezésével és kivitelezésével az ön igényeinek legmegfelelőbb vezérlő vagy elosztó szekrényt kapja tőlünk a teljes körű dokumentációval.

A gépek vezérléséhez az elektronika Legmodernebb elemeit építjük be. Az általunk gyártott és telepített vezérlő szekrényekbe kizárólag magas műszaki színvonalú alkatrészek kerülnek beépítésre.

Az Elektro Mechanix Kk. szakemberei a cég saját műhelyében, a legkorszerűbb eszközök használatával, gyors határidővel készít lakáselosztót épp úgy, minta 3200A-es főelosztót. Az erősáramú-automatika vonalon nemcsak saját épületautomatika kivitelezéseinkhez gyártunk elosztókat, hanem bármely más rendszerekhez is vállalunk gyártást.

A kiviteli tervek birtokában eltudjuk készíteni az elosztók munkaközi rajzait, sorkapocs kiosztásait (egyvonalas rajzok esetén), elölnézeti rajzait valamint a megvalósulási dokumentációját, kézi vagy elektronikus formában is.

Több esetben is bebizonyosodott, hogy extra igényeknek is meg tudunk felelni például kereskedelmi és ipari hűtőgépvezérlések gyártásában is jeleskedünk.

A legyártott szekrényeke[ sikeres tesztelés után – a gyártói Megfelelősségi Nyilatkozattal együtt- telepítjük a helyszínen.

Megbízható szakembereink olyan munkákat adnak ki kezeik közül, melyek a modern szerkezetnek köszönhetően hosszú életűek lesznek, azonban mint minden elektronikai szerkezetnél, a vezérlő és elosztószekrényeknél is fenn áll a meghibásodás lehetősége.

Az üzemelés hosszú évei alatt az állag megőrzés érdekében igény esetén a szükséges karbantartásokat is elvégezzük, akár hőkamerás felvétel használatával diagnosztizáljuk a kritikus pontokat. Az általunk gyártott vezérlő és elosztó szekrényekre rendszeres karbantartás mellett hosszabb garanciát vállalunk.

Vállalkozásunk az ökológiai lábnyom csökkentésében is próbál fejlődni, így nem vagyunk a pazarlás híve: Amennyiben ügyfelünk a meglévő erősáramú elosztó szekrényét szeretné újratervezni cégünk ebben is segítséget nyújt. Ha valamit meg lehet javítani, korszerűsíteni, MI megtesszük.